Over ons

Green Nederland in het kort

Topkwaliteit en maatwerk tegen een betaalbare prijs sinds 1986.

Green Nederland is sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kopieerapparaten, printers en multifunctionals. Onze grootste troeven? Een competitieve prijs-prestatieverhouding en een uitgebreide expertise in maatwerk.

Wij bieden u deskundig productadvies, afgestemd op de specifieke wensen en eisen van uw onderneming. Door onze eigen import kunnen wij u de meest geschikte machine tegen de beste prijs aanbieden. Overweegt u een printer te kopen of te huren? Kies dan voor onze kwaliteit, service en jarenlange ervaring.

Ontdek ons aanbod
nieuwe-pand-green-nederland

Nieuwbouwlocatie Green Nederland.

Nationale service met snelle responsetijd

Een kwalitatieve en voordelige printoplossing met een razendsnelle service. Daar kunt u op rekenen. Heeft u een probleem met uw printer of extra onderhoud nodig? Dan bent u steeds in een mum van tijd geholpen door een van onze professionele technici, waar dan ook in de Benelux.

Meer informatie

Divers klantenbestand

Green Nederland heeft klanten in de gehele Benelux. Van beurs- en congrescentrum Amsterdam RAI tot landelijke boekhoud- of advocatenkantoren. Wij helpen deze bedrijven om elk jaar minstens 30% te besparen op hun afdrukkosten, inclusief energie en papier. Ook iets voor uw bedrijf?

GREEN QUALITY LABEL™

Naast nieuwe multifunctionele printers heeft Green Nederland ook haar eigen Green Quality Label.
Hergebruik van goede materialen wordt steeds belangrijker om vermindering van milieubelasting te realiseren.

Alleen het beste is goed genoeg

Vanuit ons eigen revisiecenter in Nederland worden de duurzame systemen opnieuw opgebouwd, waarbij alleen de beste materialen opnieuw worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen zoals kunststof, metaal en elektronica dat niet opnieuw geproduceerd hoeft te worden. Daarnaast vindt er een volledige revisie plaats. Hierbij wordt een nauwgezet proces gevolgd, gecombineerd met een strenge kwaliteitsmeting.

De modernste techniek

Uitsluitend jong gebruikte systemen komen in aanmerking voor hergebruik van goede materialen. Alle kunststof delen worden speciaal behandeld en gereinigd, zodat de printer er helemaal als nieuw uitziet. De moderne techniek is van de nieuwste generatie en voldoet volledig aan alle eisen en mogelijkheden die u van een printer mag verwachten.  Na deze selectieve opbouw en uitvoerige testprocedures zijn de printers technisch weer als nieuw, en hebben dezelfde betrouwbare en productieve werking als nieuwe printers.

100% garantie en service

Omdat wij in onze producten geloven krijgt iedere Green Quality Label machine dezelfde garantie als onze nieuwe machines. Kwaliteit waar we trots op zijn.